Engelli Adam ve Yatalak Babaya Ziyaret

ASPİM müdürü Hasan Bilici ve Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Bedih Satoğlu Engelli adam ve yatalak babasını ziyaret ettiler.

Şanlıurfa'nın Haliliye İlçesi'nde İmam Bakır mahallesinde ikamet eden Anik ailesinin dramatik öyküsü 73 yaşındaki baba A. Kadir Anik yatalak birlikte yaşadığı oğlu ise 41 yaşında Mehmet Anik zihinsel engelli. Kimseleri olmayan Yatalak Baba ve engelli oğluna Devlet tarafından tutulan bakıcı bakıyor.

Başkasının yardımı ve bakımı olmadan, gündelik hayatını devam ettirmesi mümkün olmayan, yeme, içme, tuvalet ve temizlik gibi. ihtiyaçlarını tek başına gideremeyen Baba ile Engelli oğluna bakıcı bakıyor. ASPİM müdürü Hasan Bilici ve Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Bedih Satoğlu Engelli adam ve yatalak babasını evinde ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı.

Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Bedih Satoğlu, " Müdürümüz Hasan bey ile Engellimiz Mehmet ve yatalak babası kadir beyi evinde ziyaret ettik, durumları hakkında bakıcıdan bilgi aldık, herkes bir engelli adayı biz onları sormasak yarın bizleri de kimse sormaz, devlet şefkat elini açtı, yatalak baba ve engelli oğluna bir bakıcı tahsis etti, güzel bir şeklide onlara bakıyor"dedi.

12 Ara 2017 - 10:29 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.