“En ücra köşelere bile hizmet gidecek”

Güvenç beraberinde AK Parti il Başkan Yardımcısı Erkan Sözen İl Yönetim Kurulu üyeleri Cemil Çadak Faruk Badıllı Nihat Kılıç Birecik Koordinatörü

Güvenç, beraberinde AK Parti il Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, İl Yönetim Kurulu üyeleri Cemil Çadak, Faruk Badıllı, Nihat Kılıç, Birecik Koordinatörü Hümeyit Bilbay ve AK Parti İl Gençlik Kollarından Metin Baydilli ile Birecik sanayi girişi ve çevre yolu ile ilgili incelemelerde bulunmak ve davet ettiği Karayolları Bölge Müdürü Şamil Gülen ile birlikte fikir alışverişinde bulunmak üzere gittiği Birecik ilçesinde coşkuyla karşılandı. Güvenç, Urfalının gönüllü neferi olacağını söyledi.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, Birecik ilçesinde öncelikle Belediye Başkanı Av. Faruk Pınarbaşı’nı makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Karayolları Bölge Müdürü Şamil Gülen, Birecik çevre yolu için projelerinin hazır olduğunu ancak Başkanın karşı çıktığını söylemesi üzerine, Başkan Pınarbaşı, çevre yolunun esnafın işini kıracağı düşüncesiyle kabul etmediklerini belirtti.

“ALTERNATİF YENİ KÖPRÜ YAPILACAK”

Birecik sanayi kavşağında incelemelerde bulunduktan sonra esnafın da fikri alınarak hem çevre yolunun yapılması, hemde 1956’da hizmete giren Birecik Köprüsüne alternatif bir köprü yapılması gerektiği ve onun içinde uygun yer konusunda istişareler yapılacağı belirtildi.

AK Parti il Başkan Yardımcısı Erkan Sözen, Birecik Belediye Başkanı Av. Faruk Pınarbaşı, Ayran Belediye Başkanı Selahattin Alpay ve Mezra Belediye Başkanı Yusuf Güneş ve Karayolları Bölge Müdürü Şamil Gülen ile birlikte Sanayi girişinde yol incelemesi yapıp Fırat Sanayi Sitesine giden Güvenç, bir süre esnafı gezerek tek tek selamlaşıp kısa süre sohbet etti.

Daha sonra Sanayi Sitesi Başkanlığında, Fırat Sanayi Sitesi Başkanı Hüseyin Altınova tarafından dile getirilen sanayi esnafının sorunlarını dinledi ve onlara hitab etti.

“HİZMETE TALİBİZ”

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, Birecik sanayi esnafının sıkıntılarını bildiğini ve öncelikli isteklerini nasıl çözümleyebilmek için Karayolları Bölge Müdürünü Birecik’e davet ettiklerini belirterek, “Sıkıntıları gördük.

Onun için Karayolları Bölge Müdürünü çağırdık, sağ olsunlar 2 ay içinde gereğini yapma sözü verdi. Arkadaşlar Türkiye değişiyor. Şanlıurfa Büyükşehir oldu.

Sizin oylarınızla seçilecek Başkan ve Meclis üyeleri il geneline hizmet edecek. Başbakan bize görev verdi, bizde hizmete talip olduk. Biz her zaman herkesi aynı gözle gördük. Vali iken Valiliğin kapısını herkese açtık, Belediyeyi de halka açacağız. Halkın Belediyesi olacak. 2,5 yıllık Valiliğimiz döneminde hiç ayrım yapmadan en ücra köşelere kadar hizmet götürmeye çalıştık. Birecik ilçemize de yaptıklarımızı biliyorsunuz.

400 trilyon liranın üzerinde 238 okul yaptık. Kesinlikle şaibeli işler yapmadık. Çünkü biz milletin 1 kuruşunun peşindeyiz. Bizim için tek hedef; hizmet edip, milletimizin bize ‘Allah razı olsun’ demesidir.

İnşaallah göreve gelirsek 1 milyon 800 bin insanımıza aynı gözle bakacağız. Birecik’in de bütün sorunlarını masaya yatıracağız. Yeni dönemde Belediyelerin imkânları çok daha fazla olacak ve açacağımız İş Geliştirme birimlerinde kalifiye elemanlar yetiştirip sizlere destek olacağız.

Allah’ın izniyle bir elimiz burada olacak. Belediye imkânlarımızla yapabileceğimizi biz yapacağız, çözemediğimizi Hükümetimizin imkânlarını kullanarak yapacağız. Biz Urfalının gönüllü neferi olacağız. Hizmete talibiz” dedi.

Güvenç, daha sonra Birecik ilçesi çarşı esnafını tek tek ziyaret ederek sohbet etti, fikir alışverişinde bulundu, sorunlarını ve taleplerini dinledi. Zaman zaman da Büyükşehir ve adaylığı ile yapılacak hizmetler konusunda bilgiler verdi.

Yolda ve iş yerlerinde gördüğü bayanların ve çocukların sevgi gösterisiyle karşılaşan AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, çiçekçi esnafı ziyaretinde kendisine verilen kırmızı gülü caddede gördüğü ve kendisine selam veren bayana hediye etti.

Onlarla da ayakbaşı sohbet edip, Belediye Başkan adaylığı konusunda fikirlerini sordu. Hemen hepsinden olumlu cevap alınca da teşekkür ederek, Birecik’e, Halfeti’ye ve bütün ilçelere ayrım yapmaksızın vatandaşların da fikirlerini alarak hizmet edeceklerini belirtip, eşlerine selam söylemelerini söyledi.(URFANATİK)

#

25 Ara 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.