Emniyet Müdürü komada olan eşi için izne ayrıldı

Bazı Basın Yayın kuruluşlarının Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı'nın hakkında yapmış olduğu

Bazı Basın Yayın kuruluşlarının Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı’nın hakkında yapmış olduğu "Terör Tetikte Müdür İzinde", "Terör Azdı Şanlıurfa Emniyet Müdürü İzne Çıktı" başlıklı haberlerin asılsız olması üzerine Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Yapılan basın açıklamasında Şanlıurfa İl Emniyet Müdürünün eşinin ameliyat sonrası komada olması üzerine izne çıktığı belirtildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünün yapmış olduğu yazılı basın açıklaması şöyle:

“Bazı Basın Yayın Kuruluşlarınca İl Emniyet Müdürü Sayın Eyüp PINARBAŞI hakkında "Terör Tetikte Müdür İzinde", "Terör Azdı Şanlıurfa Emniyet Müdürü İzne Çıktı" şeklinde haberler yapılmıştır.

İl Emniyet Müdürü Sayın Eyüp Pınarbaşı; çocuklarının annesi hanımefendinin dünyanın en zor ameliyatlarından biri olan beyin ameliyatına girecek olması sebebiyle, ailesine destek olmak adına iki günlük mazeret iznine ayrılmıştır.

Hanımefendi halen komada olmasına rağmen, kendileri 31.07.2015 günü İçişleri Bakanlığınca düzenlenen İl Valileri ve İl Emniyet Müdürleri Toplantısına katılmak için Ankara İline gitmiştir.

Haberlerin içeriğinde Şanlıurfa'da yaşanan her önemli olay sonrası İl Emniyet Müdürü'nün izne ayrıldığı ifadelerine yer verilmiştir.

Yapılan seyahatlerin tamamı en fazla iki günlük olup, yaşanan önemli terör olaylarından sonra Emniyet Genel Müdürünü ve ilgili birimleri bizzat bilgilendirmek amaçlı yapılmıştır.

Yapılan bu asılsız ve mesnetsiz haberlerin, daha önce de yapıldığı gibi Sayın Eyüp PINARBAŞI'nı yıpratmaya yönelik ve hedef gösterme amaçlı yapıldığı aşikardır.”

#

31 Tem 2015 - 14:37 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.