Emine Şenlikoğlu: Ölümüne Yalaka Olmadım

AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen muhafazakar yazar Emine Şenlikoğlu Twitter'da

AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen muhafazakar yazarEmine Şenlikoğlu,Twitter'da "Dershaneler kapatılmasın" deyince eleştiri yağmuruna tutuldu.Ak Partisavunucuları hakarete varan çok sayıda tweet attı.

"İMKANIM OLSA AĞLAR AĞLAR YALVARIRDIM"

YazarEmine Şenlikoğlu, dershanelerin kapatılması girişiminiTwitterüzerinden değerlendirdi. Dershanelerin kapatılmaması gerektiğini vurgulayan Şenlikoğlu, "İmkanım olsa Başbakanıma ağlar ağlar, yalvarırdım, kapatma dershaneleri diye; ama kapatırsa onu hain görmekten de Allah'a sığınırım" ifadelerini kullandı.

"DERSHANELER BİZİM GÖRÜNMEYEN KANATLARIMIZ"

Şenlikoğlu şöyle devam etti: "Çok zordur Allah için konuşmak, bir duruş sergilemek çok zordur. Fakat, Allah rızası da böyle zor günlerde alınıyor ne yazık ki. O dershanelere baktığım pencere çok farklı, dershaneler bizim görünmeyen kanatlarımızdır. Devlet kontrolüne geçince artık öz olmaktan çıkar o.

Ah Başbakanım ah! Her yaptığın işi anladım bir de bunu anlasam çok rahat edeceğim derdim. Dershaneler isterse sırf para getirmeye yarasın, o paraların yerini cebimizdeki paradan daha iyi biliyoruz. Eminim ki Başbakanımızın da baktığı bir pencere var; ama bizim gören gözlerimiz o dershanelerden çıktı."

HAKARETE VARAN TWEETLER

Şenlikoğlu'nun bu açıklaması AK Partili kullanıcılar tarafından tepkiyle karşılandı. Sosyal paylaşım sitesiTwitter'da adeta hedef haline getirilen Şenlikoğlu çok sayıda tehdit ve hakaret içerikli tweetlere maruz kaldı.

"ÖLÜMÜNE YALAKA OLMADIM"

Şenlikoğlu, gelen yoğun eleştiriler üzerine, "Benim gibileri hiçbir taraf tutmaz korkmayın, ancak sizin gibi, tuttuğu takım ne derse onu savunanların sahiplenildiği görülür. Benim gibiler tek başına yolculuğuna devam eder, kalabalıklarda, kimsesiz...

Yaptığı hiçbir iş bir grup tarafından destek görmemiş. Buna rağmen ölümüne yalaka olmadım. Kendi yalakalığınızı bende görmeyin. Ben Müslümanım, daima Müslümanca tavır zannettiğim tavrımla yaşayacağım. Hatamıanlarsam anında geri adım atacak kadar da iman sahibiyim" yanıtını verdi.(haber.com)

#

26 Kas 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.