Elektrik Kesintileri, Esnafı Mağdur Ediyor

Cumartesi günü saat 15.00 sularında kapaklı pasajında elektriklerin kesilmesi dolayısıyla esnaflar iş yapamazken müşteriler de bu anlamda mağdur oldu.

Cumartesi günü saat 15.00 sularında kapaklı pasajında elektriklerin kesilmesi dolayısıyla esnaflar iş yapamazken, müşteriler de bu anlamda mağdur oldu. İddialara göre gün içerisinde belli aralıklarla kesilen elektrikler, esnafın iş yapmasına engel çıkartırken, gelen mğşteriler de alışveriş yapmadan geri dönmek zorunda kalıyor.

Kesintiye uğrayan ve uzun süre gelmeyen elektrik, esnafların şikayet ve tepkisine neden olurken, DEDAŞ görevlilerinin bu konuya bir an önce çözüm bulması bekleniyor. Zaman zaman yaşanan elektrik kesintilerinin esnafı mağdur etmesine neden olurken, bu kesintilerin sürekli olduğu belirtildi.

Kapaklı pasajı esnafları bu konuda yetkilileri göreve çağırırken, pasaj esnaflarından biri bu duruma isyan ederek, “bu elektrik kesintisi ilk değil, son da olmayacak biliyoruz. Bu anlamda yetkililerin üzerine düşeni yapmasını istiyoruz.

Elektriklerimiz sürekli kesiliyor ve elektrik olmayınca da iş yapamıyoruz. Yetkililerin bu duruma bir an önce çözüm bulması bekliyoruz” dedi. (urfanatik)

#

17 Kas 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.