Elektrik Direkleri Tehlike Saçıyor

Kentin çeşitli bölgelerinde yol kenarlarında ve binaların hemen yanı başında bulunan elektik tellerine tepki gösteren bir vatandaş 'Yıllardır

Kentin çeşitli bölgelerinde yol kenarlarında ve binaların hemen yanı başında bulunan elektik tellerine tepki gösteren bir vatandaş, “Yıllardır burada bu direkler bulunuyor. Defalarca yazılı şikayette bulunduk tehlikeli diye. Fakat kaç yıl oldu kimse bakmıyor. Özellikle kışın voltaj yüksek veya dengesiz olunca patlama meydana geliyor. Patlama anında evin camları kırılıyor çok korkuyoruz. Yetkililer çare bulsun” dedi.(İHA)

#

03 Tem 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.