Elektrik Borcuna Peşin Ödeyene Af

Şanlıurfa'da Dicle  Elektrik devir işleminden dolayı eski yıllara ait elektrik borcu olanların peşin ödenmesi halinde gecikme faizleri silinecektir.

Şanlıurfa’da Dicle Elektrik devir işleminden dolayı eski yıllara ait elektrik borcu olanların peşin ödenmesi halinde gecikme faizleri silinecektir.

Dicle Elektrik A.Ş den yapılan açıklamaya göre ”Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş özelleştirilerek Ortak Girişim Grubumuz tarafından 01.07.2013 tarihi itibarı ile fiilen devralınmıştır. Faaliyet bölgemiz kapsamındaki Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illerimizdeki elektrik dağıtım ve perakende satış hizmetleri Dicle EDAŞ ve Dicle EPSAŞ şirketlerimiz tarafından yürütülecektir. Abonelerimizle yeni bir başlangıç yapmak ve daha kaliteli bir hizmet sunmak amacıyla önemli çalışmalar yapılmaktadır.

Elektrik abonelerimizin Şirketimize devrolan eski borçlarına ait anaparanın peşin ödenmesi kaydıyla 31.07.2013 tarihine kadar gecikme faizleri affedilecektir. Aksi halde ödenmemiş borçların tahsili amacıyla borçlu abonelerin elektrikleri kesilerek icra yoluyla tahsili yapılacaktır.

Borçlu abonelerin mağdur olmaması için birikmiş elektrik borçlarını faizsiz ödeyerek bu imkândan faydalanmaları menfaatlerine olacaktır”

#

15 Tem 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.