Elazığ'da Şanlıurfa Kültür Sanat Buluşması Konseri

Elazığ'da 'Elazığ Şanlıurfa Kültür Sanat Buluşması Konseri' düzenlendi.

Elazığ Belediyesi ile Kültür Sanat ve Musiki Derneği işbirliğinde, 'Elazığ Şanlıurfa Kültür Sanat BuluşmasıKonseri' Nurettin Ardınçoğlu Kültür Merkezinde düzenledi. 8 ses, 13 saz olmak üzere 21 sanatçının yer aldığı konserde gazel, hoyrat ve türküler seslendirildi. Konsere, Vali Çetin Oktay Kaldırım, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Turan Karahan, Kültür Turizm İl Müdürü Ahmet Demirbağ, Elazığ Kültür Sanat ve Musiki Derneği Başkanı Abdülaziz Koç ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kültür ve Sanat buluşması konseri kapsamında iki şehir arasında kültür köprüsü kurmak için etkinliklerini gerçekleştirdiklerini belirten Elazığ Kültür Sanat ve Musiki Derneği Başkanı Abdülaziz Koç, "Konserimizde gazel, hoyrat ve türkülerle beraber kardeşliğimizin, birlikteliğimizin seyircilerle paylaşıldığı bir an yaşadık. Elazığ'dan 4, Şanlıurfa'dan 4 olmak üzere 8 ses, 13 saz sanatçımızla beraber sahnede 21 sanatçımızla konserimizi gerçekleştirdik" dedi.

01 Eki 2017 - 12:15 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.