El Ele Derneği faaliyete girdi

Özellikle son zamanlarda Suriye'den Şanlıurfa'ya yoğun göçlerin olması ve Şanlıurfa'da da fakir ailelerin çok olması nedeniyle yardım

El Ele Derneği faaliyete girdi
Video için play'e tıklayın

Özellikle son zamanlarda Suriye’den Şanlıurfa’ya yoğun göçlerin olması ve Şanlıurfa’da da fakir ailelerin çok olması nedeniyle yardım derneği kurarak, insanlara yardım etmeye çalıştıklarını dile getiren Gök, öte yandan işadamı ve hayırseverlerden destek beklediklerini aktardı.

Dernek açılışıyla ilgili konuşan Gök, “El Ele derneği, toplumun sosyal, ekonomik, kültürel ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde, arkadaşlarımızla istişareler ederek ortaya koyduğumuz, yapacağı projelerle toplumun ihtiyaçlarını karşılayacak bir dernektir” dedi.

Derneğin kuruluş amacının toplum ihtiyaçlarını karşılamak olduğu belirten Gök, hedef belirlediklerini ve bu hedefe doğru yürüdüklerini dile getirerek, “Sosyal, ekonomik, kültürel alanlarla ilgili faaliyetlerlerimiz olacak. Toplumun ihtiyaçlarını karşılayacak ve geniş çerçeveden olayları gözlemleyerek yapacağımız plan ve projelerle ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaşacağız. Vatandaşlarımıza yardım amaçlı hedefimiz vardı, şimdi hedeflerimize doğru yürüyoruz” ifadesini kullandı.

Şanlıurfa’da fakir ve muhtaç kişilerin sayısının çok olduğuna dikkat çeken Gök, şunları kaydetti: “Toplumumuzun maddi ve sosyal ihtiyaçları var. İhtiyaç sahibi insanlara ulaşmak için herkesin yardımlarına ihtiyacımız var. Bu destek her türlü yardımlarlarla yapılabilir. Biz ihtiyaç sahibi insanlara ulaşabiliriz, yeter ki yardımı yapacak olanlar bize ulaşsınlar. Derneğe ulaşmak isteyen vatandaşlarımız merkezi Karaköprü’de olan ofisimize gelerek bizlerle irtibata geçebilirler. Şimdilik bizimle bu şekilde irtibata geçebilirler, daha sonra ise reklamlar kartlar ve broşürlerle halkımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz.”

Gök, açtıkları derneğin Şanlıurfa için hayırlı olmasını temenni etti. Gülizar Gülebak

#

11 Kas 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.040.352 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.