Ekinci, vatandaşların sesine kulak verdi

Eyyübiye Belediyesi Hacı Bayram Mahallesindeki vatandaşların taziye evi taleplerini yerine getirmek için daha önce kıraathane olarak kullanılan mekânı

Eyyübiye Belediyesi, Hacı Bayram Mahallesindeki vatandaşların taziye evi taleplerini yerine getirmek için daha önce kıraathane olarak kullanılan mekânı kiralayıp düzenlemeler yaptıktan sonra taziye evi ve çok amaçlı toplantı salonu olarak faaliyete geçirdi. Hacı Bayram Mahallesi Taziye Evi ve çok amaçlı toplantı salonunda mahalleli kadınlarla bir araya gelen Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci,” Bizler makamımızda oturan insanlar değil, hizmet için koşturan insanlarız “ dedi.Hacı Bayram Mahallesinde vatandaşların taziye evi taleplerine kıraathane olarak kullanılan bir mekânı kiralayıp çözüm bulan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, eşi Ayşe Ekinci ve AK Parti Eyyübiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin İnan ile birlikte kadınlarla bir araya geldi. Eyyübiye Belediyesi Hacı Bayram Mahallesi Taziye evi ve çok amaçlı toplantı salonu haline dönüştürülen mekânda mahalleli kadınların talep ve sorunları dinleyen Başkan Ekinci, taleplerin yerine getirilmesi, sorunların da çözülmesi için ilgili birimlere talimatlar verdi. AK Parti Eyyübiye İlçe Kadın Kollarıyla birlikte organize edilen toplantıya Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eşi Ayşe Ekinci, Kadın Kolları Başkanı Tuba Pişkin İnan, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtar İbrahim Akdemir ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.“BİZLER MAKAMLARDA OTURAN DEĞİL, İNSANLARA GİDEN ANLAYIŞA SAHİBİZ”Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci burada yapmış olduğu açıklamada şunları ifade etti:”Bugün Hacı Bayram Mahallesindeyiz. Burada bulunan kadınlarla hasbihal ettik, sorunlarını dinledik. Özelikle de çalışmalarımız noktasında daha rahat bir ortam oluşması nedeniyle bulunmuş oldukları mekânlara geliyoruz, Bizler yerimizde makamımızda oturan insanlar değiliz. Bu ve bunun gibi bu tarz toplantılarımız devam edecek. Gerek kadınlarımız ve gerek çocukları ile birlikte bulunmuş oldukları bu tür ortamlarda sorunlarını dinledik ve taleplerine kulak verdik. Burada bulunan mahalle temsilcilerimiz ile birlikte mahallenin sorunlarını bizlere iletiyorlar, bizlerle ilgili olan sorunlarını anında talimatlar vererek çözüyoruz.Diğer kurumlarda ise bizler aracılığı ile onlara ileterek sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yine mahallelerimizin sorunlarını bize aktarmada hem muhtarlarımız hem de mahalle temsilcilerimiz ile bizlere iletmiş oldukları ne tür sorunları varsa anında çözmeye çalışıyoruz bu tür toplantılarımız ve buluşmalarımız aralıksız olarak devam edecektir.”

#

25 Şub 2015 - 12:21 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.