Ekinci, Bakay’ı ziyaret etti

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci Eyyübiye ilçesinde sürdürdüğü çalışmalarla birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye ilçesinde sürdürdüğü çalışmalarla birlikte Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay’ı makamında ziyaret ederek tebriklerini iletti.

Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam ile birlikte Birlik Başkanı Bakay’ı ziyaret eden Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, burada vatandaşlardan gelen sorunları dile getirerek, çözümü konusunda Başkan Bakay ile görüş alışverişinde bulundu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ve beraberindekilerin kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay; “Bu ziyaret esnasında görüş alışverişinde bulunduk, esnafımızın sorunlarını kendilerine ilettik. Kendileri de bu sorunlarımızı güzel bir şekilde karşılayıp, yapacaklarını söylediler bizlerde umut ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yapacağız. İnşallah esnafımız için hayırlı olur” dedi.

Ekinci de konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Şefik Bakay’ı yeni seçilmesinden dolayı kendilerini ziyaret ettik, tebrik ediyoruz. Özellikle bizlerde yeni kurulan bir belediye olarak, esnafımızın sorunlarını ilgililerden duymak istiyoruz, kendileri de bunları ifade ediyorlar. Kayıt dışı, toplu konuk konusunda talepleri var, bütün bunları bizlerde Eyyübiye Belediyesi olarak kayda alıyoruz. Biz her zaman olduğu gibi esnafımızın yanındayız, esnafımızın sorunlarının birebir takipçisi olacağız bizimle ilgili olan konularda, bizimle ilgili olmayan konularda ise köprü görevi görmeye hazırız. Esnafımızın sıkıntısının giderilmesi demek; bir yerde insanımızın mutluluğu ve refahı demektir. Bu açından baktığımız zaman, bizimde, büyükşehir belediyemizin de aynı şekilde, diğer kamu kurum kuruluşları her şekilde esnafımız ile ilgili sorunları en üst düzeyde sorunları dile getiriyorlar. Bunların çözümü konusunda da, ortada çok ciddi bir irade var olduğunu söyledi.Haber Merkezi

#

23 Haz 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.