Eğitimcilere maaşına promosyon şoku!

Her ayın 15.'ni iple çeken eğitimciler bu sabah gittikleri bankamatik ve bankalar da şok yaşadı.İddiaya göre promosyon nedeniyle bankalar öğretmenlerin

Her ayın 15.'ni iple çeken eğitimciler bu sabah gittikleri bankamatik ve bankalar da şok yaşadı.İddiaya göre, promosyon nedeniyle bankalar öğretmenlerin maaşlarını yatırmadı.

İddiaya göre, Şanlıurfa İl Millieğitim Müdürlüğü ve özel bir banka arasında yapılan promosyon protokolü nedeniyle öğretmenler sadece söz konusu bankadan maaş almaya zorlandı.Söz konusu banka ise promosyon işlemleri (repo) nedeniyle maaşları yatırmadı.Her ayın 15.'ni büyük zorlukla beklenen öğretmenler yaşanan bu olay karşısında tepki göstererek mağdur olduklarını belirttiler.

#

15 May 2015 - 07:43 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.