Eğilmez: Urfa’dan rekor bekliyoruz

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmamalarında yapılan ve yapılacak çalışmaları değerlendiren il teşkilatı çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmamalarında yapılan ve yapılacak çalışmaları değerlendiren il teşkilatı, çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Toplantı sonrası açıklama yapan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez, toplantının çok verimli geçtiğini söyledi.

Bu tür toplantılarla yapılan çalışmalar ve yapılması gereken çalışmaların masaya yatırarak en iyi seçim çalışmalarını ortaya çıkardıklarını söyleyen Eğilmez; “Milletvekillerimizle, Belediye Başkanlarımızla, İlçe Teşkilatlarımızla ve belediye meclis üyelerimizle birlikte yaptığımız toplantılar herkes için faydalı oluyor. Seçim çalışmaları bir ekip işidir. Ekiplerimiz bunun en iyisini yaparak koordineli bir şekilde çalışıyor. Bu çalışmalar da meyvesini veriyor. İnşallah 10 Ağustos’ta Şanlıurfalıların Cumhurbaşkanı adayımıza verecekleri oylarla Türkiye rekorunu kıracaklarına inanıyorum” dedi.

“OYLARIMIZLA ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR EDECEĞİZ”

10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimin aynı zamanda Başbakan Erdoğan’a bir teşekkür seçimi olduğuna dikkat çeken Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç; “Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğiniz her oy 12 yılda ülkemize yaptığı hizmetlerle “YENİ TÜRKİYE” yolunu açan Başbakanımız Erdoğan’a teşekkür niteliğindedir. Çünkü Başbakanımız bu teşekkürü fazlasıyla hak etti. 10 ağustos günü rekor bir oyla Başbakanımıza teşekkür etme günüdür” dedi.

AK Parti İl Şanlıurfa İl Başkanlığı Binasında yapılan toplantıya; Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Milletvekili Abdülkerim Gök, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanları, İlçe koordinatörleri, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye, Eyyübiye ve Karaköprü ilçelerinin AK Partili belediye meclis üyeleri katıldı. Haber Merkezi

#

03 Ağu 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.