Eğilmez: AK Parti, hiçbir zaman millete sırtını dönmedi

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez AK Parti'nin 13. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Eğilmez yayınladığı

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez AK Parti’nin 13. Kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Eğilmez, yayınladığı mesajında, 14 Ağustos’un Türkiye Cumhuriyeti açısından çok önemli bir gün olduğunu, zira 13 Yıl önce bugün 90 yıllık vesayet sistemine son veren, ‘Yeni Türkiye’ yolunu açan AK Parti kurulduğunu söyledi.

Milli iradenin tek belirleyici güç olduğunu kabul eden, sözü de kararı da milletine bırakan AK Parti, kurulduğu günden beri millet tarafından gerekli teveccühü gördüğünü söyledi.

İl Başkanı Eğilmez, yaptığı açıklamada, “13 Yıl önce bugün kurulan AK Parti, girdiği her seçimde en yüksek oyla birinci geldi. Bu topraklarda yaşayan kadim milletimizin ihtiyaçları doğrultusunda ortaya çıkan AK Parti, bu millete sırtını hiçbir zaman dönmedi. ‘Söz de karar da milletin’ dedi. Millette her seçimde sözünü söyledi ve kararını verdi. Kendisinden olan AK Partiyi hep birincilik kürsüsüne taşıdı” diye konuştu.

Son olarak AK Partinin Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ilk defa halk oyuyla seçilen Cumhurbaşkanı yapan halka teşekkür ettiğini söyleyen Başkan Eğilmez; "10 Ağustos 2014 tarihinde Milletimiz büyük bir zafere daha imza attı. AK Parti Kurucu Genel Başkanı, 58, 59 ve 60. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı, aday olduğu Cumhurbaşkanlığı seçiminin birinci turunda Türkiye genelinde yüzde 51.8, Şanlıurfa’da yüzde 68,5 gibi rekor bir oyla seçme teveccühü gösteren Aziz Milletimizi kutluyorum. AK Parti teşkilatı olarak kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen tüm arkadaşlarımızı minnetle ve hürmetle yad ediyoruz. Ülkemizde bugüne kadar sayısız hayır hizmetinde bulunmuş AK Partinin bundan sonrada yıllarca halkımızın hizmetinde olmaya devam edecektir. Bugüne kadar emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyoruz. Onları saygıyla anıyoruz. Vefat edenleri rahmetle yad ediyoruz" dedi Haber Merkezi

#

14 Ağu 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.