Eğilmez, Aday Adaylarını Başarılar Diledi

İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; 'Dördü bayan dokuzu Büyükşehir toplamında 144 kişi Belediye Başkan Aday Adaylığı için İl Başkanlığımıza

İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “Dördü bayan, dokuzu Büyükşehir, toplamında 144 kişi Belediye Başkan Aday Adaylığı için İl Başkanlığımıza başvuruda bulundu” dedi.

AK Partiye büyük bir ilginin olduğunu ve bu ilgiden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Av. Yusuf Eğilmez; “1 Ekim 2013 ile 1 Kasım 2013 tarihleri arasında AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylıkları, Büyükşehir ve İlçe Belediye Meclis Üyelikleri için başvuruları İl Başkanlığı olarak kabul ettik.

Belediye Başkan Adaylıkları için bugün (Cuma) saat 17:00 itibari ile başvurular sona erdi. İlçe Belediye Başkanlıkları için aday adayları tarafından yapılan müracaatların sayısı toplam 135’dir. Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için yapılan başvuru sayısı ise 9’dur. 4 bayan olmak üzere toplamında 144 aday adayı Belediye Başkanlıkları için İl Başkanlığımıza başvurularını yapmıştır.

Bu süreçte basın mensupları, aday adaylarımız, teşkilat mensuplarımız ve çalışanlarımız çok büyük gayret gösterdiler. Bu gayretlerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum.

Bu başvuruların Şanlıurfamız için hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah aday adaylarımız arasında hem büyükşehirde hemde ilçelerde Şanlıurfamıza hizmet edecek olan adaylar belirlenir.

Neticede bu aday adayları arasında her ilçede bir aday, büyükşehir’de bir aday belirlenecek. Diğer aday adayı arkadaşlarımızda tekrar devam ederek partimizle birlikte yol almalarını istiyoruz. Bu sürecin herkese hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi. (URFANATİK)

#

04 Kas 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.