Doların üstüne Türk parası yağdı

Şanlıurfalı ünlü sanatçı Sait Emektar bir oğlunu evlendirdi 2 oğlunu sünnet ettirdi. Havuz başında yapılan düğünde Doların üstüne Türk parası

Mustafa Bayar

Şanlıurfalı ünlü sanatçı Sait Emektar oğlu Sercan Emektar'ı Kübra Taner ile evlendirdi. Oğlu İbrahim Halil ve Muhammed Mustafa'yı sünnet ettirdi.

Emektar havuz başında yapılan düğüne yaklaşık Bin 500 kişi katıldı. Düğünde sanatçı bolluğu yaşandı. Havuz başında bir birinden ünlü sanatçı sahne aldı. Şahap Akagün , Halil Altınses ve Hüseyin Karabulut vatandaşları coşturdu. Kirveliği Hayrettin Meral'ın yaptığı düğün ev sünnet şöleni gece geç yarısında kadar sürdü. Halayların çekildiği düğünde doların üstüne Türk parası yağdı.

Şanlıurfalı sanatçı Sait Emektar, "Havuz başında oğlum Sercan evlendirdim küçük oğlum İbrahim Halil ve Muhammed Mustafa'yı sünnet ettirdim. Bizleri bu güzel günde yalnız bırakmayan kirvelerim Hayrettin Meral ve Atılla Meral sanatçı kardeşim Şahap Akagün, Halil Altınses, Hüseyin Karabulut ve Kaptan Mutlu can dostum Yılmaz Kılıc, Selman Karahan, Mustafa Dedecan, İsmail kardeşime Mahmut Meral yeganım Yusuf Poyraz, Kadir Poyraz ve sayamadığım tüm misafirlerime gecenin geç saatlerine kadar bizimle beraber olup onur ve şeref verdiler teşekkür ediyorum" dedi.

#

18 Ağu 2015 - 08:57 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.