Dolandırıcı Operasyonu

Şanlıurfa'da kendilerini savı hakim olarak tanıtıp vatandaşları dolandıran şahıslara yönelik yapılan operasyonda 1 kişi yakalandı çıkarıldığı

Şanlıurfa’da kendilerini savı hakim olarak tanıtıp vatandaşları dolandıran şahıslara yönelik yapılan operasyonda 1 kişi yakalandı çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar ve icra edilen operasyonlar İzmit ilinde ikamet eden A.Y isimli şahıs, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce 03-06 Nisan 2013 tarihleri arasında dört kez aranmak ve kendisini savcı ve polis olarak tanıtarak hesaplarının terör örgütünün eline geçtiğini, paralarının güvenliğinin sağlanması için kendilerine verilecek olan banka hesap numarasına para aktarılması suretiyle toplamda, (35.000) TL dolandırılmıştır.

Şahıs dolandırıldığını anlaması ve kendisinden tekrar para istenmesi üzerine, 09 Nisan 2013 tarihinde İl Merkez J.K.lığına müracaatta bulunmuştur. İhbarın alınmasını müteakip buluşmanın yapılacağı bölgeye ekipler sevk edilmiş, Akçakale yolu üzerindeki noktaya parayı almaya gelen İ.H.N isimli şahıs suçüstü yakalanmıştır. Şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konulmuştur.

#

10 Nis 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.