Diyarbakır'da Tahrip Edilen Atatürk Anıtı Onarılarak Yerine Konuldu

Diyarbakır'ın merkez Yenişehir İlçesi Şeyh Said Meydanı'nda çekiçle tahrip edilen Atatürk Anıtı'nın onarımı tamamlanarak bu akşam

DHA'nın haberine göre,Yenişehir İlçesi'ndeki Şeyh Said Meydanı'ndaki Atatürk ve yanındaki 2 çocuğun tasvir edildiği anıt 19 Ağustos tarihinde çekiçli saldırıya uğradı.Anıtın çekiçle tahrip edilmesinin ardından polis saldırıyı 30 yaşındaki İbrahim Yeşil'in yaptığını belirledi. Yakalanan Yeşil, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Tahrip edilen Atatürk Anıtı ise onarım için yerinden kaldırıldı. Onarım tamamlanan Atatürk Anıtı, bugün çekici ile Şeyh Sait Meydanı'na getirilerek yine aynı noktaya aynı yerine monte edildi. Bazı kişiler anıtın yerine monte edildiğini görünce bunu cep telefonları ile görüntüledi.

16 Eyl 2017 - 19:51 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.