Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Şanlıurfa Valiliğini Ziyaret Etti

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Şanlıurfa'ya geldi. Çavuşoğlu ilk ziyaretini Şanlıurfa Valiliğini yaptı.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Şanlıurfa Valiliğini Ziyaret Etti
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa eski milletvekili Mahmut Kaplan'ın misafiri olarak Şanlıurfa'ya gelen Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'i ziyaret etti. Ziyarete Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve İl Emniyet müdürü Veysel Tipioğlu katıldı. Valiliğe gelişinde Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tarafından karşılanan Bakan Çavuşoğlu daha sonra Valilik Şeref Defterini imzaladı. Beraberindekilerle birlikte Vali Abdullah Erin'in makamına geçti.

vali Erin Bakan Çavuşoğlu'na tablo hediye etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı ziyaretlerinin de programına aldığı öğrenilen Bakan Çavuoğlu, Cumartesi günü Ak parti il başkanlığı ziyaretinin ardından Suruç'ta eski milletvekili Mahmut Kaplan'ın onuruna köyde verecek yemeğe katılacak ve aynı gün Şanlıurfa'dan ayrılacak.

27 Eki 2017 - 18:02 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.