Dergah camisinde ezan ve sela farklı makamlarda okundu

Şanlıurfa'da Cuma namazı öncesi Dergah camisinde 20 müezzin tarafından 'Ezan ve Sela ile diriliş' programı kapsamında ezan ve selaları

Dergah camisinde ezan ve sela farklı makamlarda okundu
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından 'Güzel Ezan Okuma' kursunu tamamlayan 20 müezzin Cuma namazı öncesinde Dergah camiisin de 'Ezan ve Sela ile diriliş' programı kapsamında ezan ve selaları farklı makamlarda okudular. Dergah camisinde okunan 'Ezan ve Sela ile diriliş' programına Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftti, İl Emniyet müdürü Veysel Tipioğlu, Emniyet Müdür yardımcısı Sunay Balıkkaya, İl Müftüsü İhsan Açık ve vatandaşlar katıldı.
Camilerden okunan salalar 15 Temmuz gecesinin seyrini değiştirmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın “meydanlara inin” çağrısının ardından Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in “tüm camilerde sala okunsun” talimatıyla camilerden “birlik çağrısı” yapıldı. Sela ülke genelinde sabah ezanı kadar camilerde susmadan okundu.
Dergah camisinde farklı müezzin tarafında okunan selalar Cuma namazına gelen vatandaşları duygulandırdı. Program yapılan dua ile sona erdi.

# urfa

24 Şub 2017 - 15:40 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.