Demirkol, yol çalışmalarını inceledi, parke döşedi

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol İpekyol Mahallesi'nde devam eden kilitli beton parke yapım çalışmalarını yerinde inceledi. İşçiler ile

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İpekyol Mahallesi'nde devam eden kilitli beton parke yapım çalışmalarını yerinde inceledi. İşçiler ile birlikte yola parke döşeyen Başkan Demirkol, "Vatandaşlarımızın daha iyi, daha güvenli evine ulaşması için bütün yol çalışmalarımızı tamamlayacağız" dedi.

Başkan Fevzi Demirkol; Fen İşleri Müdürü Mehmet Aslan ve İpekyolu Mahalle Muhtarı Zeynel Tavaş ile birlikte, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından İpekyol Mahallesi'nde sürdürülen üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Demirkol, inceleme yaptığı bölgelerde çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler aldı. Vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Başkan Demirkol, ilçenin sorunlarının çözümü için bütün ekiplerin aralıksız çalıştığı mesajını verdi.

Üst yapı çalışmalarını sürdüren işçilerle birlikte yola parke döşemesi yapan Başkan Fevzi Demirkol, ilçede süren yol yapım çalışmalarıyla ilgili şunları söyledi:

"İpekyol Mahallemizde, Fen İşleri Müdürlüğümüzün daha önce bozulan yolların tamiratı ve yenilenmesi amacıyla başlatmış olduğu kilitli parke çalışmasını İpekyol Mahalle Muhtarımız Zeynel Tavaş Bey ile birlikte inceledik. Bu bölgedeki çalışmalarımız, diğer mahallelerdeki çalışmalarımız devam ediyor. Bu kilitli parke çalışmalarımız, şehir merkezindeki 32 mahallemizden 19'unda devam ediyor. Kırsal mahallelerimizde de, stabilize yol ve kilitli parke taşı çalışmalarımız devam ediyor. Çok kısa süre, vatandaşlarımızın daha iyi, daha güvenli evine ulaşması için bütün yol çalışmalarımızı tamamlayacak aşamaya geleceğiz."

Muhtar Zeynel Tavaş ise mahallede sürdürülen çalışmalardan dolayı Haliliye Belediyesi ve Başkan Fevzi Demirkol'a teşekkür etti.

#

02 Mar 2015 - 10:19 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.