DEDAŞ arıza telefonlarına bile cevap vermiyor

Şanlıurfa'da kaçak elektrik kullandıkları öne sürülerek kırsalda kesinti yapan DEDAŞ şehir merkezindeki elektrik kesintisini unuttu DEDAŞ 186

URFALI
Haber albümü için resme tıklayın

Kırsaldaki elektrik kesintisini kaçağa bağlayan DEDAŞ yaklaşık bir haftadır Karaköprü'de yaşanan elektrik kesintisine çözüm bulamadı. Hiçbir çalışmanın yapılmadığı Karaköprü Doğukent Mahallesi 2 gündür karanlıkta. Vatandaşlar bir yandan karanlıkta kalırken bir yandan da kesintiler nedeniyle çalışmayan doğalgaz ile soğuk mücadeleye etmeye başladı. Bölgede DEDAŞ 7 gündür arızayı gideremedi ve vatandaşlar sonunda isyan ederek bizdemi yol kapatıp eylem yapalım diyerek sitem ettiler.

07 Ara 2016 - 18:31 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.298.151 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.