Daha inandırıcı bir şey bul Suriyeli!

Şahıs Polis tarafından gözaltına alınarak ‘dolandırıcılık suçundan adliye'ye sevk edildi. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne gelen bir ihbarda

Şahıs Polis tarafından gözaltına alınarak ‘dolandırıcılık suçundan adliye’ye sevk edildi.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğüne gelen bir ihbarda silah kaçakçısı bir şahsın kendisini Suriye vatandaşı olarak tanıtıp hastanede tedavi gördüğü ihbarı geldi. İhbarı değerlendiren Şanlıurfa Emniyeti, Üniversite Hastanesinde tedavi gören ve kendisini M.H. olarak tanıtan şahısla ilgili soruşturma başlattı.

Yapılan soruşturmanın ardından kendisini Suriye vatandaşı olarak tanıtan M.H.’nin Türk vatandaşı olduğu ve adının M.A. olduğu tespit edildi. M.A.’nın Sınır Bölgesinden yasadışı yollarla geçişi esnasında ateşli silah olayında yaralandığını tespit eden polis, şüpheliyi gözaltına aldı.

Kendisini Suriye vatandaşı olarak tanıtan M.A.’nın Kamu Kuruluşunu 5 bin lira zarara uğrattığı öğrenildi. Hastane masraflarından kaçmak için bu yola başvurduğu öğrenilen şüpheli ‘Nitelikli dolandırıcılık’ suçundan adli mercilere sevk edildi.

Soruşturma devam ediyor.(Mustafa Bayar)

#

16 Ara 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.