Cumhuriyet Pastası Kesildi

Törene Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç Tugay komutanı Tuğgeneral İhsan Başbozkurt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu

Törene,

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Tugay komutanı

Tuğgeneral

İhsan Başbozkurt, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Piazza AVM Müdürü Mehmet Varışlı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cumhuriyet Pastasını ise Vali Celalettin Güvenç ile Tugay komutanı

Tuğgeneral

İhsan Başbozkurt birlikte kesti.Vali Güvenç, Tugay komutanı

Tuğgeneral

İhsan Başbozkurt ve Genel Sekreter Büyükhatipoğlu tarafından kesilen Cumhuriyet pastası daha sonra AVM görevlileri tarafından töreni izleyen ziyaretçilere ikram edildi.

Tüm ziyaretçilere ay-yıldızlı bayrak ve balonların armağan edildiği Piazza'da, eğ

lenceden sanata, sportif faaliyetlerdeneğitsel aktivitelere kadar birçok etkinlik gerçekleştirildi.

Etkenlik alanında, Doğa Koleji İngilizce öğretmeni Ayşen Ercan nezaretinde "Kelime Bulma Oyunu Yarışması" düzenlendi. Bayram coşkusunu yaşamak içinŞanlıurfaPiazza’ya gelenöğrenciler hem eğlendiler hem de öğrendiler. Yarışmaların ardından resim öğretmeni Buket Demirhan'ın organizasyonunda düzenlenen"doğal defile" konulu resim çalışmaları ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı.

Müzik öğretmeni Hatice Demirkol ve öğrencilerinden oluşan ‘Her Yerde Müzik Gurubu’nun sergilediği konser iseŞanlıurfaPiazzaziyaretçilerinin adeta kulaklarının pasını sildi. İngilizce öğretmeni Sevgi Ayber ve öğrenciler eşliğinde seslendirilen "İngilizce müzik etkinliği" de konuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Öte yandan beden eğitimi öğretmeni Serpil Çiftçi ve öğrenciler eşliğinde düzenlenen görkemli "su dansı" gösterisi iseAVM içerisinde görsel bir şölene dönüştü.

Çocuk etkinlikleri alanında ise drama ve ekoloji öğretmeni Buket Kara, "yüz boyama" etkinliği kapsamında minik ziyaretçilerin yüzlerine Cumhuriyet’i yansıttı. Ayrıca günün eğlenceli ve sanatsal etkinliklerinden biri de ziyaretçilerin renklerin suyla dansına şahit oldukları Ebru Sanatı oldu.(URFANATİK)

#

30 Eki 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.