Çocukların 'O Ses Türkiye'Si Ses Getirdi

Acun Ilıcalı Diyarbakır'da 'O Ses Türkiye'yi köy şartlarına uyarlayan öğrencileri İstanbul'a getiriyor. İstanbul'a gelecek

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinin kırsal mahallerinden Yemişalan'daki çocuklar, mahalledeki taşlık alanda bir araya gelerek, beğeniyle takip ettikleri "O Ses Türkiye" yarışmasını köy şartlarına uyarladı. Görüntülerin ardından harekete geçen Acun Ilıcalı, 50 öğrenci ve öğretmeni İstanbul'a getirtiyor.

Acun, Çocukları İstanbul'a Getiriyor

Fırça ve el fenerini "mikrofon", domatesi "buton", kayaları "jüri masası" olarak kullanan çocuklar, canlandırdıkları yarışmayı cep telefonu ile kaydetti. Jüri üyesi beğendiği yarışmacıya dönmek istediğinde sandalyeleri dönerli olmadığı için görevlendirilen iki çocuk tarafından kaldırılarak çevrildi. Çocukların paylaştığı görüntüyü izleyen yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile temasa geçerek, köy okulundaki çocukların tamamını İstanbul'a davet etti.

50 Öğrenci Ve 10 Öğretmen Geliyor

Ailelerle yapılan görüşme sonucunda okuldaki 50 öğrencinin 10 öğretmen eşliğinde İstanbul gezisine katılması kararlaştırıldı. Çocuklar, bugün uçakla İstanbul'a giderek, 2 günlük geziye katılacak.

"İlk Kez Uçağa Bineceğiz Ve Deniz Göreceğiz"

7. sınıf öğrencisi Ebru Ceylan da köydeki çocuklar olarak İstanbul'a gidecekleri için heyecandan iki gündür uyuyamadıklarını anlatarak, "İlk kez uçağa bineceğiz ve denizi göreceğiz. Bu nedenle sevinçliyiz." dedi. Emin Ceylan ise köyde taklidini yaptığı jüri üyesi Muraz Boz'u İstanbul'da göreceğini ifade ederek, kendilerine bu imkanı sağlayan Ilıcalı ve ekibine teşekkür etti.

"Katılma İmkanımız Olmadığı İçin Kendimiz Çekmek İstedik"

Çocuklardan İsmail Ceylan (16), yaptığı açıklamada, yarışma programını çok sevdikleri için sürekli izlediklerini söyledi. Yarışmaya katılmak istediklerini ancak bunun gerçekleşemeyeceğini düşündükleri için programın benzerini çekmeye karar verdiklerini belirten Ceylan, "İmkanımız olmadığı için stüdyoda çekemedik. Köyde taşlık alanda çekim yaptık. Mikrofon yerine saç fırçası ve el feneri, buton yerine domates ile masa yerine de kaya kullandık. Sosyal medyada paylaştıktan sonra büyük ilgi gördü." ifadelerini kullandı.

Diyarbakırlı Çocukların 'O Ses Türkiye'Si Ses Getirdi

Yapımcı Acun Ilıcalı'nın kendilerini İstanbul'a davet ettiğini dile getiren Ceylan, taklidini yaptıkları jüri üyesi sanatçılarla bir araya gelecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını aktardı.

HABERLERCOM

31 Eki 2018 - 16:14 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.