Çocuk Elini makineye kaptırdı

Şanlıurfa'da isot çekiminde çocuk elini biber çekme makinesine kaptırdı. Olay öğle saatlerinde Süleymaniye mahallesinde meydana geldi. iddiaya göre

Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa’da isot çekiminde çocuk elini biber çekme makinesine kaptırdı.

Olay öğle saatlerinde Süleymaniye mahallesinde meydana geldi. iddiaya göre 13 yaşındaki Ö.K isimli çocuk dükkanda kimse olmadığı bir anda biber çekme makinesiyle oynarken sağ elini biber çekme makinesine kaptırdı. çocuğun feryadı üzerine çevredeki komşuları ve ailesi tarafından sağlık ekiplerine haber verildi.Yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve Şanlıurfa belediyesine İtfaiye Müdürlüğüne bağlı kurtarma ekipleri intikal etti.

İtfaiye ekipleri yaptıkları özverili bir operasyonla 13 yaşındaki çocuğu elini kaptırdığı biber çekme makinesinden kurtardı..

Kurtarma ekibinin büyük bir operasyonla kurtardığı 13 yaşındaki Ö.K isimli çocuk daha sonra ambulansla Mehmet Akif İnan araştırma ve uygulama hastanesine kaldırıldı. 3 parmağı kesilen Ömer K.'nın sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken kesilen parmaklar yerine dikilmesi için Ömer K. ameliyata alındı. olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

#

27 Eki 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.