Çiftçi, faaliyetlerini anlattı

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Başkan yardımcıları Karaköprü Belediyesi AK Partili Meclis üyeleri ve birim müdürlerinin katıldığı

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Başkan yardımcıları, Karaköprü Belediyesi AK Partili Meclis üyeleri ve birim müdürlerinin katıldığı toplantıyla çalışmalar hakkında bilgi verildi.

Nihat Çiftçi, 3 ayda bir yapılan basını bilgilendirme toplantısında bugüne kadar Karaköprü Belediyesi tarafından gerçekleşen çalışmaları, projeleri halkımıza aktarmada basınımızın göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ettiğini belirtti.

Başkan Çiftçi, basın toplantısında yaptığı konuşmada; “Biz yerel yöneticiler olarak tek derdimiz Şanlıurfa’mızın Büyükşehire sistemli bir şekilde geçiş sürecinin en kısa sürede atlatılması ve Şanlıurfa’mızda yaşayan tüm insanlarımıza ve Karaköprü İlçemizdeki 99 mahallemize hizmeti en etkili bir şekilde göstermek onlara gitmek onların ayağına götürmek en büyük hedeflerimizden bir tanesidir. Yeni bir kadro ile yeni bir sürece giriyoruz. Hem büyükşehir ölçeğinde çok farklı bir yönetim tarzına gidiyoruz. Çünkü sadece Karaköprü ile sorumluluğumuz bitmiyor Şanlıurfa Büyükşehir yönetiminde meclisinde görevlerimiz var Meclis üyelerimiz ile birlikte sorumluluk ve hizmet anlamında hem Şanlıurfa’yı hem de Karaköprü’yü içine alan sorumluluğun bilincindeyiz” dedi. Karaköprü İlçesinde yapılan ve yapılacak olan çalışmaları anlatan Başkan Çiftçi, Teleferik Projesi, Çok amaçlı Kültür Merkezi, Yaşam Parkı Projesi ve Yeni spor kompleksi Projelerinin artık ihale aşamasına geldiğini belirterek amaçlarının bir an önce bu projeleri İlçeye kazandırmak olduğunu söyleyerek toplantıya katılan basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Haber Merkezi

#

23 Haz 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.