“CHP’ye hadsiz ithamlar var”

CHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Ali Murat Bucak kendisinin İpekyolu üzerinde bulunan seçim bürosunu vatandaşların yoğun katılımı ile açılışını

CHP Şanlıurfa Milletvekili adayı Ali Murat Bucak kendisinin İpekyolu üzerinde bulunan seçim bürosunu vatandaşların yoğun katılımı ile açılışını gerçekleştirdi.

İpekyolu kavşağında öğleden sonra gerçekleştirilen seçim bürosunun açılışına CHP İl Başkanı Ömer Karakeçili, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Çelebi, Milletvekili adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Açılış öncesi seçim bürosuna gelen Ali Murat Bucak vatandaşların yoğun ilgisi ve davullarla karşılandı. Programın açılış konuşmasını CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ömer Karakeçili gerçekleştirdi.

Karakeçili konuşmasında geçtiğimiz gün Siverek’te AK Partili Nureddin Nebati’nin CHP için söylediklerine cevap vererek, Viranşehirli hemşerilerime soruyorum Viranşehir’e tefeciliği ilk sokan kimdir diyerek şunları kaydetti. “Şuana kadar kaç CHP’li milletvekili çocuklarının evlerinde ayakkabı kutularının içine gizlenmiş para buldunuz, kaç CHP Milletvekilinin yolsuzluk ile suçlandığını gördünüz AKP’nin dört bakanı yolsuzluk yaptı, çocukları yolsuzluğa karıştı kimse gidip ifade bile vermedi. Bu devletin çivisini çıkardınız, kıymetli ordumuzu algı operasyonları ile itibarsızlaştırarak paramparça ettiniz, gerçek ortaya çıkınca da biz yapmadık paralel yaptı diyerek özür dilediniz. Polislerimizi darmadağın ederek, illegal işlerinizde kullanıyorsunuz. Bunların hepsini halk ve Urfalı biliyor. Komşularımızla düşman ettiniz, CHP gidip te Yahudilerden cesaret ödülü almamıştır. Recep Tayyip Erdoğan’ın bizzat kendisi bu ödülü almıştır. Tüm bu olanlara rağmen hala CHP’yi suçlamak kendini yaptıklarını görmemektir” dedi.

Ömer Karakeçili’nin konuşmasının ardından CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak yaptığı konuşmada CHP’nin haksız eleştirilere maruz kaldığını belirterek Merkez sağın CHP’de toplanması gerekir sözünü yenileyerek şunları kaydetti. ‘’ Kıymetli Şanlıurfalılar seçim çalışmaları için yaptığımız esnaf ve ev ziyaretlerinden ortaya çıkan sonuç, vatandaşımız hem mevcut iktidardan ve yöneticilerinden ciddi anlamda rahatsız. Bu rahatsızlık iktidara verdiği primin son günleri olduğunu düşünüyorum. Bizim yüzü bize dönük olan bu halkın, bu talebi karşılığında sadece tas diklememiz gerekiyor. Seçim gününe kadar çalmadık kapı, sıkmadık el ve esnaflarımızı yerinde ziyaret etmemiz gerekiyor.

HALKIN BEKLENTİLERİ CHP’NİN SEÇİM BİLDİRGESİNDE

Yıllardır toplumun kanayan yaralarına mehlem olacak çözümler CHP’nin seçim bildirgesinde yer almaktadır. Borç altında olan çiftçilerimiz, kredi kartları nedeni ile borçlu olan vatandaşımız, Asgari ücretle geçinen taşeron işçisine kadar herkesi barındıran bu seçim bildirgesi, şuanda iktidara yürüyen bir partinin bildirgesi olduğu unutulmamalıdır. Bu seçim bürosunun açılışını yaparken Demokrat Parti’de yirmi yıl birlikte siyaset yaptığım, arkadaşlarımızı görüyorum. Onların hepsine saygılarımı sunuyorum.

MERKEZ SAĞIN YERİ CHP’DİR

Defalarca belirttim tekrar belirtiyorum. Merkez sağın toplanması gereken yer Cumhuriyet Halk Partisidir. Şuanda Ülkeyi kamplaştıran, inançlara bölen Irklara bölen, mevcut iktidar ve bunların karşısında birleşmiş muhalefet partileri var özellikle CHP’nin haksız eleştirilere maruz kaldığını görüyorum. Bu eleştiriler içinde çok hadsiz ithamlar var, bu ithamların karşın biz bu halka gerçekleri anlatacağız. Şuanda CHP’nin Şanlıurfa’da açıkladığı liste en iyi listedir. Bunun dışında açıklanan listelerin hiçbiri Şanlıurfalıyı temsil etmiyor. Bu duygu ve düşüncelerle hepinize teşekkür ediyorum ve seçime kadar hepinizin gayretlerini bekliyorum’’ dedi.

CHP Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Dilek Çelebi Alişiroğlu ise konuşmasında iktidar partisine yüklenerek ‘’CHP’yi din düşmanı olarak algı operasyonları yapan iktidarın mensupları Kuran-ı Kerim’i pasta yapıp yediler, siz nasıl dindar olduğunuzu söylersiniz, bütün vatandaşlarımızı bölüştürdüler ve ötekileştirdiler bumudur sizin dindarlınız’’ dedi.

Yapılan konuşmaların ardından İpekyolu üzerinde bulunan seçim bürosunun açılış kurdelesini CHP İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Çelebi Alişiroğlu gerçekleştirdi. Partililerin tebriklerin kabul eden CHP İl Başkanı Ali Murat Bucak vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. İktidarımız döneminde tüm sorunlara çözüm için birlikte çalışma sözü veren Bucak’a ayrıca Demokrat Parti eski yönetimi de yalnız bırakmadı.

#

04 May 2015 - 05:33 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.