CHP Heyeti ŞUTSO’dan destek istedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir ve CHP İl Başkanı Aziz Aydınlık ile

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir ve CHP İl Başkanı Aziz Aydınlık ile Parti Teşkilatı üyelerinden oluşan heyet, “Çatı Aday” Ekmeleddin İhsanoğlu için destek ziyaretleri kapsamında ŞUTSO Başkanı E. Sabri Ertekin’e de bir ziyaret gerçekleştirdi. Heyet gerçekleştirilen ziyarette Başkan Ertekin’den destek talebinde bulundu.

Ekmeleddin İhsanoğluna destek isteyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, bazı siyasi partilerle uzlaşarak Ekmeleddin İhsanoğlu'nu aday gösterdiklerini ifade etti. Aytun Çıray, "Sayın İhsanoğlu'nun birliğimizi sağlayabileceğine ve bireysel hak özgürlüklerin geliştirilmesinin önünü açacağına inanıyoruz. Bundan dolayı kendisini önerdik ve aday gösterdik" dedi.

ŞUTSO Başkanı E.Sabri Ertekin ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “CHP Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir ve CHP İl Teşkilatı üyelerinin ziyareti, bizleri son derece mutlu etmiştir. Öncelikle gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemize, milletimize hayırlı olsun. Cumhurbaşkanı’nın halk tarafından seçilecek olması demokrasinin ve millet iradesinin gücünü bir kez daha göz önüne sermiştir. İnanıyoruz ki Yüce Türk Milleti kendisi için en uygun Cumhurbaşkanı’nı seçecektir. Bu noktada, tüm adaylara muvaffakiyetler diliyoruz” ifadesini kullandı. Haber Merkezi

#

01 Ağu 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.