CHP Eğitime başladı

-Ali Çetinkaya- Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından seçim öncesi eğitim başlatıldı. Parti üyelerinin seçim döneminde

-Ali Çetinkaya-

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından seçim öncesi eğitim başlatıldı. Parti üyelerinin seçim döneminde nasıl çalışması gerektiğiyle ilgili verilen eğitimi, partinin bürokratlarından Yıldırım Kaya verdi.

CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı seçim döneminde başarılı olmak için eğitime başladı. İl Başkanlığı binasında düzenlenen eğitim seminerine yaklaşık yüz civarında parti üyesi katıldı. CHP İl Başkanı Ömer Karakeçili yaptığı açıklamada bu seçimde başarıyı yakalamak için bütün üyeleriyle birlikte durmadan çalışacaklarını ve bu kapsamda eğitim semineri düzenlediklerini söyledi. Karakeçili yaptığı açıklamada, “Bundan sonraki süreçte her şey farklı olacak. CHP Şanlıurfa’da oy potansiyelini artıracak. Bunun için durmadan çalışacağız. Nitekim bu eğitimi de bu kapsamda düzenledik” dedi.

Eğitimi veren Yıldırım Kaya da “Bu zamana kadar Şanlıurfa’da milletvekilimiz yok. İnanıyoruz ki bundan sonra her şey daha güzel olacak ve burada bizim de milletvekillerimiz de olacak. İktidar partisi daha önce buralara gelemeyeceğimizi söylüyorlardı. Bak şimdi geliyoruz” ifadelerini kullandı.

#

22 Şub 2015 - 14:46 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.