Ceylanpınar İlçe Halkı Huzur İstiyor

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine sıfır noktada bulunan ve bir haftadır çatışmaların yaşandığı Resulayn'da sessizlik hakim olurken Bölgede

Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine sıfır noktada bulunan ve bir haftadır çatışmaların yaşandığı Resulayn’da sessizlik hakim olurken Bölgede PYD’li bayanlar evlerin çatısında nöbet tutuyor.

PKK’nın Suriye uzantısı olan PYD’nin Kontrolü altına alınan Resulayn’da gece aralıklarla silah sesi duyulurken Sabah ise Ceylanpınar Halkı güne Normal başladı. Haftalardır silah sesleriyle uyuyan İlçe halkı Yeni haftaya sesiz başladı.

PYD’li bayan askerleri Rerulayn bölgesindeki yüksek çatılarda nöbet tuttukları görülürken silah seslerinin ise Aralıklarla duyulduğu görüldü.

Ayrıca Ceylanpınar ilçe halkı ise” Haftalardır silah sesleri ve çatışmalardan uyuyamaz hale geldik, bazı ever gitmek istiyor yetkililerden bu konuya el atmalarını istiyoruz dediler.

#

22 Tem 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.