Cevheri ve Yılmaztekin’den Gençlik Spora ziyaret

Şanlıurfa AK Parti Milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri ve Kemalettin Yılmaztekin Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş'ü

AK Parti Milletvekilleri göreve getirilen Hakan Keşküş’e gerçekleştirdikleri ziyarette başarılar dilerken bir kentte sporun önem arz ettiğini dile getirdiler.

Geçekleştirilen ziyarette kurumu ve tesisleri Milletvekillerine gezdiren Gençlik Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, sportif faaliyetler ile ilgilide Milletvekillerine bilgi verdi.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün Şanlıurfa gençliği için çok önemli bir kurum olduğunu belirten Milletvekilleri, geleceğimiz olan Şanlıurfa gençliğimizin sportif faaliyetlerle beraber maneviyatının, vatanının, bayrağının, ezanının ve bizi biz yapan insani değerleri özümseyen bir yapıya kavuşması anlamında çok önemli bir destekleyici unsur olduğunu vurguladılar.

Şanlıurfa Milletvekilleri gençliğin daha iyi bir noktaya gelebilmesi için vekiller olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını belirttiler.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküs ise ziyaret esnasında yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Öncelikle sayın vekillerimize teşekkür ediyorum ziyaret ve katkılarından dolayı biz kurum olarak Şanlıurfa gençliğini spora analize etmek adına çok ciddi bir çalışma içerisindeyiz. Bu yapmış olduğumuz çalışmalar çerçevesinde inanılmaz bir dönüşüm aldık. Yaz spor okullarına rekor düzeyinde bir katılım oldu. Şuanda 30 branşta faaliyetlerimiz ve çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmekte. Bununla beraber çalışmalarımız geniş kapsamlı olmak ile birlikte özellikle çalışmalarımızın önemli bir kısmını Suriyeli kardeşlerimize ayırmış bulunmaktayız. Şanlıurfa’da yaşayan her kesimi kucaklayan bir anlayışla çalışmalarımızı ara vermeden devam etmekteyiz. Bu çalışmalarımız kapsamında başta Sayın Bakanımız, Şanlıurfa Valimiz, AK Parti İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, Şanlıurfa Büyükşehir belediyemiz ve ilçe belediyelerimizden destek görüyoruz bu kapsamda hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

İnşallah almış olduğumuz bu destekler ölçeğinde Şanlıurfa’mızı spor arenasında hak ettiği yere getirmek adına bütün ekibimizle beraber gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak 7/24 bütün Şanlıurfa halkımızın emrindeyiz.”

07 Eyl 2016 - 13:09 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.