Çalışmalarda yayalar unutulunca vatandaş mağdur oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karaköprü yolundaki düzenleme çalışmaları kopuk ilerleyince vatandaşların mağduriyeti artıyor.

tolaz mehiy
Haber albümü için resme tıklayın

Necmettin Cevheri Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan köprülü kavşak çalışmalarının ardından Büyükşehir Belediyesi yayaların yolun karşısına geçmesini engellemek için orta refüje demir çitler yaptı. Trafik kazalarının önüne geçilmesi için yapılan çalışmada yayaların unutulması vatandaşların mağduriyetine neden olmaya başladı.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü önünde yolun karşısına geçmek isteyen vatandaşlar demir çitlerle karşılaşırken, en yakın üst geçit ise 20. Zırhlı Tugay Komutanlığı önünde yer alıyor. Yolun karşısına geçmek için uzun mesafe yürümek zorunda kaldıklarını belirten vatandaşlar bu bölgeye biran önce üst geçit yapılmasını istiyor.
Ulaşımını halk otobüsleriyle sağlayan Ali Tok, kentteki eksikliklerin başında üst geçit yetersizliği olduğunu vurgulayarak bu sorunların biran önce çözülmesini istedi.
Vatandaş Tok, "Urfa’mıza kazandırılan köprülü kavşak projesini takdir ediyoruz fakat eksikliği hala bitmiş değil araçlar için harika bir proje fakat biz yayalar için sıkıntılı bir proje kenttin birçok yerinde üst geçit yetersizliği var yetkililerin bu duruma el atmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Vatandaşlar, köprülü kavşak çalışmasının bitmesine rağmen eksikliklerin hala giderilmediğini ve yetkililerin vatandaşın mağduriyetini gidermesi için gerekli çalışmaların yapılmasını istiyor.

14 Şub 2017 - 17:48 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.