Çalışmalar yavaş yürüyor

Şanlıurfa Demokrasi caddesi'ndeki parke taşlarının bozuk ve yerinden çıkan taşlar belediye tarafında gece onarımına başlandı. Demokrasi caddesindeki

Şanlıurfa Demokrasi caddesi’ndeki parke taşlarının bozuk ve yerinden çıkan taşlar belediye tarafında gece onarımına başlandı.

Demokrasi caddesindeki bu parke taşları hem sürücülerin hem de bu yoldan geçen vatandaşları rahatsız ederken, özellikle araçların jant, lastik ve amortisörlerine büyük ölçüde zarar veriyor. Belediye bozuk ve sökülen taşların yerine geceleri çalışmalar yaparak gidermeye çalışıyor. Son bir hafta sadece geceleri yapılan çalışmalar mahalle sakinlerini bezdirdi. Vatandaşlar yapılan yolların düzgün yapılmasını ve çalışmaların hızlandırılmasını yetkilerden beklerken her gece yapılan çalışma rahatsızlık verdiğini belirtti.

#

24 Ağu 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.