Çalışmalar esnafı sevindirdi

Pazar yerinin düzenlenmesi için başlatılan çalışmalar manavların iş yerlerinin değişmesine neden olsa da manavlar çalışmaları olumlu yönde değerlendirdi.

Pazar yerinin düzenlenmesi için başlatılan çalışmalar manavların iş yerlerinin değişmesine neden olsa da manavlar çalışmaları olumlu yönde değerlendirdi. Pazar yerinin eski halinin hiç düzenli olmadığını ve harabeye dönüştüğünü söyleyen bir manav, çalışmalardan dolayı belediyeye ve ekiplerine teşekkür ederken, “Burası yıllardan beri ekmek yediğimiz yer, burada başlatılan çalışmalar elbette ki bizleri sevindirdi. İş ortamımız ve yerlerimiz daha konforlu olacak, şimdilik sıkıntı yaşıyoruz ancak, çalışmalar tamamlanınca rahat bir şekilde işimizi yapacağız. Çalışmalardan dolayı tezgahlarımızı ön taraflara taşımak zorunda kaldık, zahmet çektik ama olsun iş yerimizin düzenli olması için çalışanlara yardımcı olmamız lazım” şeklinde konuştu. (Mehmet Gülebak)

#

03 Eyl 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.