BYEGM, 27. yerel medya buluşması düzenledi

-Gülizar Gülebak- Yerel Medya Buluşması Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) tarafından 'Suriye ve İnsani Diplomasi-II” temasıyla

-Gülizar Gülebak-

Yerel Medya Buluşması Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) tarafından “Suriye ve İnsani Diplomasi-II” temasıyla Ankara’da düzenlendi.

Program Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nde Adıyaman, Mardin ve Şanlıurfa illerinden gelen 15 yerel medya mensubunun katılımlarıyla gerçekleşti.

“Suriye ve İnsani Diplomasi-II” temasıyla düzenlenen program çerçevesinde gazetecilere hitap eden Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Dr. Cemalettin Haşimi, yerel medyanın olayları yerinde takip ettiğini, fikir ve önerilerinin önemli olduğunu ve bu amaçla yerel medya buluşmalarının düzenlendiğini söyledi.

Program çerçevesinde Adıyaman, Mardin ve Şanlıurfa'dan gelen gazeteciler Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğün merkez binasında gerçekleştirilen programın ardından Başbakanlık Afet ve Acil Durumu Yönetimi Başkanlığı (AFAD)’ı, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'nü ve Siyaset, Ekonomi ve Toplumsal Araştırma vakfı (SETA)’yı ziyaret etti.

Üç ilden gelen basın mensupları illerinde yaşayan Suriyeliler hakkında bilgilendirmelerde bulunurken program çerçevesinde yaşanan göç dalgasına nasıl hakim olunduğu anlatıldı.

Programa katılan gazeteciler Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü’ne teşekkür ederek bu tür bilgilendirme toplantılarının sürekli devam etmesini istediler.

#

03 Tem 2015 - 08:20 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.