Büyükşehirden Günlük 5 Bin Kişiye Sıcak Çorba

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nce kentin muhtelif semtlerinde hizmet veren çorba evlerinde her sabah vatandaşlara ücretsiz sıcak çorba ikram etmeye

Büyükşehirden Günlük 5 Bin Kişiye Sıcak Çorba
Video için play'e tıklayın

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nce kentin muhtelif semtlerinde hizmet veren çorba evlerinde her sabah vatandaşlara ücretsiz sıcak çorba ikram etmeye devam ediyor. 7’den 70’e her yaştan vatandaşın sabah kahvaltısını rahatlıkla yapabildiği ve herhangi bir ücret ve sınırlamanın olmadığı çorba evine gelen vatandaşlar, yemekleri istediği kadar yeme imkanı buluyor.

“Çorba Evleri 7 Şubesiyle, Ücretsiz Hizmet Veriyor”

Evren Sanayi Sitesi, Akabe, Buhara, Devteşti, Eyüp Peygamber, Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Kampusu ve Osmanbey Kampusu olmak üzere 7 adet çorba evinde günlük 5 bin kişiye çorba ikram ediliyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’in talimatlarıyla tadilatları gerçekleştirilen çorba evlerinden ücretsiz faydalanan vatandaşlar kendilerine bu imkânı sunan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç’e ve çalışanlarına teşekkür ettiler.

<br>

#

26 Ağu 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.