Büyükşehirde Hedef 1 Milyon Kitap

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Eğitime katkı amacıyla basım ve dağıtımını gerçekleştirdiği 71 kitabın tanıtımını gerçekleştirdi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları 71 kitabın tanıtımı Başkan Nihat Çiftçi, , Şanlıurfalı yazarlar ve basın mensupların katılımıyla Şanlıurfa Prof. Dr. Abdülkadir Karahan Kütüphanesi ve Müzesinde tanıttı.

Büyükşehir Belediyesi 7 Nisan'da '1. Ulusal Şanlıurfa Kitap Fuarı' düzenleyerek binlerce kitap ve yazarları Şanlıurfalılarla buluşturmuştu. Şanlıurfalıları kitapla buluşturmak için Şanlıurfa'da 6 kütüphane açan büyükşehir belediyesi, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik deneme sınavları yaptırıyor. Her kesimi kitapla buluşturma hedefiyle çalışmalarını yürüten Büyükşehir Belediyesi bu çerçevede kültür yayınları olarak basım ve dağıtımını gerçekleştirdiği 71 kitaptan 255 bin adetini vatandaşa hediye etti. 1 Milyon kitap hediye etme hedefiyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi kitapların tanımını yazar camiasının katılımıyla gerçekleştirdi

# urfa, Kitap

25 May 2017 - 20:33 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.