Büyükşehir'den KPSS'ye İçin Ek Sefer

Hafta sonu düzenlenecek olan KPSS (Kamu Personel Seçme Sınavı) 2016 sınavları için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi toplu taşıma araçlarında ek seferler

Hafta sonu düzenlenecek olan

KPSS

(Kamu Personel Seçme Sınavı) 2016 sınavları için Şanlıurfa BüyükşehirBelediyesi toplu taşıma araçlarında ek seferler başlatıyor.

16 Ekim 2016 Tarihinde 09.30'da düzenlenecek olan için sınava girecek olanlar için toplu taşıma araçlarında ek seferler başlatan Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin sorunsuz şekilde sınav yerlerine ulaşabilmeleri için ek sefer planlaması yaptı.

Sınava girecek olan öğrencilerin kullanacağı toplu taşıma araçlarını '444 23 26' no’lu Urfa kart çağrı merkezinden öğrenebilirler.

Ayrıca Sınava girecek olan öğrenciler için düzenlenen ek seferler aşağıdaki tabloya çıkarılmıştır;

14 Eki 2016 - 19:28 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.