Büyükelçiler Tarihin En Eski Kalıntılarını Gezdiler

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger başkanlığında AB'nin 24 ülke büyükelçisi Tarihi Şanlıurfa'da bir dizi

Dün gece bir dizi incelemelerde bulunmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger, başkanlığında AB'nin 24 ülke büyükelçisi ve AB Uyum Komisyonu Başkanı AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar Göbeklitepe'yi gezdiler.

Dünya tarihinin en eski kalıntıları olarak bilinen ve 11 bin 500 yıllık geçmişe sahip olan tarihi Göbeklitepe, Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger, başkanlığında AB'nin 24 ülke büyükelçisi kendisine hayran bıraktı. Göbeklitepe'yi gezerek Kültür müdürü Aydın Aslan'dan bilgiler alan Türkiye Delegasyonu Başkanı Christian Berger, Göbeklitepe'nin, tarihi mekanlara hayran kaldıklarını ve unutulmaz bir geçmişe sahip olan bir kent olduğunu ifade ettiler.

21 Kas 2017 - 13:49 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.