Bursa Medyası Şanlıurfa'da

Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'nun Bursa medyası ile buluşma toplantısında verdiği talimat doğrultusunda Basın Yayın ve Enformasyon Genel

Başbakan YardımcısıHakan Çavuşoğlu'nunBursamedyası ile buluşma toplantısında verdiği talimat doğrultusunda Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa 43 basın mensubu katılıyor.

13 Ekim'de başlayan ve 3 gün sürecek olan Yerel Medya Toplantısı çerçevesinde mesleki çalışmalarını sürdüren basın mensupları aynı zamandaŞanlıurfa'nın tarihi ve kültürel değerlerini de yakından tanıtıldığı inceleme gezilerine katılıyorlar. İlk olarakHalfetide tekne ile incelemelerde bulunan heyet,Arkeolojive Çini Müzesi ile Balıklı Gölü ziyaret etti.

Bursa'da yayın yapan gazete, televizyon, dergi, radyo, internet medyası ve basın meslek örgütü temsilcilerinden oluşan 43 kişilik basın heyetinde bulunan medya mensuplarına,ŞanlıurfaBüyükşehir Belediyesi yetkilileri yöre hakkında bilgiler verdi.

Medya temsilcileriTürkiye'nin en büyükarkeolojimüzesi olanŞanlıurfaMüzesinde dünyada bulunan en eski tapınak olarak tarih kitaplarını değiştiren Göbeklitepe Tapınağından çıkan eserleri de gördü.

"Suriyelilerin barındığı kamp ziyaret edilecek"

BYEGM tarafından yürütülen program çerçevesinde basın heyeti, AFAD tarafından koordine edilen Suriyeli mültecilerin barındığı kampa da yarın bir ziyaret gerçekleştirecek.

15 Eki 2017 - 10:49 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.