Bucak'tan Yeşilay'a ziyaret

Şanlıurfalı iş adamı eski Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Mehmet Fatih Bucak Şanlıurfa Yeşilay Şubesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi

Şanlıurfa için her platformda çalışmalarını ve desteklerini sürdüren İş Adamı eski Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Mehmet Fatih Bucak Yeşilay Şanlıurfa Şubesini ziyaret etti. Burada Yeşilay Şanlıurfa Şube Başkanı Muharrem Çelik'ten çalışmalar hakkında bilgi alan Bucak, çalışmalarda kendisine ne görev düşerse destek olacağını belirtti. Başta gençler olmak üzere madde bağımlıların azaltılması hatta minimum seviyeyede olması için her çalışmanın destekçisi olacağını belirten Bucak, Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik'e çalışmalarında başarılar diler.
Yeşilay Şube Başkanı Muharrem Çelik ise, " Sayın İş adamımız Fatih Bucak, bizleri ziyaret ederek çalışmalarımız hakkında bilgiler paylaştık. Sayın Bucak bize çalışmalarımız için destek vermiş ve bundan sonrada desteklerini esirgemeyecek. Kendisine bize desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.

21 Nis 2016 - 18:07 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.