Bu görüntüye itibar etmeyin

Şanlıurfa'da geçtiğimiz günlerde yaşanan patlamanın ardından yayınlanan görüntülerden bir tanesi fiyasko çıktı.

Video için play'e tıklayın

Patlamanın ardından ilk olarak Urfanatik.com’un yayınladığı göktaşı videosunun ardından birçok video sitelerde ve sosyal medyada dönmeye başladı. Öne çıkan iki videodan birinin Amerika’da çekildiği ortaya çıktı. 2015 yılında Güney Amerika’ya düşen meteor taşı amatör bir telefon tarafından kaydedildi. O görüntüler 25 Ağustos 2015 tarihinde İslâmi Davet adlı kullanıcı tarafından Youtube’ye yüklendi.

URFANATİK.COM’U ARADILAR

İstanbul’dan Bilim Adamları Haberi ilk geçen site olduğu gerekçesi ile haber merkezimizi arayarak konu hakkında bilgi aldı. Sosyal medyada 2 videonun dolaştığını belirten Bilim Adamı, “Yayınlanan iki video var birisi Amerika’da çekilmiş video, diğer sizin yayınladığınız videoyu daha önce hiç göremedim. Elinize bir bilgi ulaşır ise bizimle paylaşırsanız seviniriz” dedi.

İşte Urfa’ymış gibi yayınlanan o video;

Videoyu Youtube'den izlemek için tıklayın...

07 May 2016 - 15:02 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.