Bozova'da 20 taziye evi yapılacak

ŞANLIURFA'nın Bozova ilçesinde ve kırsal mahallelerinde çok amaçlı salon ve taziye evi temeli atıldı.

Bozova ilçe merkezinde bugün 2 taziye evinin temelini atmak için tören düzenlendi. İlçede yaşayan hayırsever Mehmet Topak tarafından bağışlanan 240 metrekarelik alana taziye evinin yapılması için temel atma törenine katılan Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker, hayırsever vatandaşa teşekkür ederek şunları söyledi; "Bozova'da görevde bulunduğumuz süreç içerisinde güzel hizmetler sunmaya çalıştık. İlçemizde daha önce yeni doğan çocuklar için bir şey yapılmıyordu. Önce yeni doğanlardan başladık. Her yeni doğan çocuğa belediyemiz ekiplerince bebek seti dağıttık. Şimdide taziye evi yapmak için burada toplandık. Allah'ın izniyle çok kısa süre içerisinde 20 mahallemizde taziye evini yapacağız. Yine gençlerimiz ve öğrencilerimize yönelik çalışmalarımız ve projelerimiz var, onları uygulamaya koyacağız. Hükümetimizin desteğiyle ilçemizin sorunları kısa sürede çözmek için çanla başla çalışacağız."dedi.

Taziye evinin temel atma törenine katılan Şanlıurfa AK Parti milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "Bizler her kırsal mahallelerimize dokunmaya çalışıyoruz. Her kırsal mahallemiz hizmetle tanışacaktır. Huzurun ve istikrarın şehri olan Bozova halkı, bu hizmetleri hak ediyor. Bozova hiçbir zaman teröre boyun eğmedi. Anarşiden taraf çıkmadı. Adam öldürmeden yana olmadı. Şehri ikiye bölmedi. Bu sizin güzelliğiniz ve insanlığınızdır. Her zaman devlete ve millette olan bağımlılığınızı devam ettirdiniz. Bu alanda ilçenin yaşanan bütün sorunları çözmek için yerel ve siyasi alanda bunların takipçisi olacağız. Yine bugün temeli attığımız bu taziye evi ise ilçede oldukça ihtiyaç duyuluyordu. Yine çok amaçlı olarak kullanılan bu taziye evlerinden diğer kırsal mahallemizde 20 taneye yapmak için ihalesi tamamlandı. Onlarda kısa süre içerisinde tamamlanarak halkımızın hizmetine sunacağız" şeklinde konuştu.

Kurban kesimi yapılarak temeli atılan taziye evinin açılışa katılanlara daha sonra helva ikram edildi.

05 Kas 2017 - 11:24 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.