Bozova Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirdi

[gallery ids=

[gallery ids="35284,35285,35286,35287,35288,35289,35290,35291,35292"]

2014 Yerel seçimlerinde Bozova Belediye Başkanlığı görevine gelen Zeynel Taş, göreve başladığından itibaren 1 yılda 15 araç kazandırarak büyük hizmete imza attı.

Bozova Belediyesi Garajında startı verilen tanıtım turuna Bozova Belediye Eş Başkan'ı Zeynel Taş Fatma Doğan HDP Bozova İlçe Başkanı M. Emin Yazar belediye meclis üyeleri, birim amirleri ve çok sayıda kişi katıldı.

Bozova Belediyesi Yeni başkan Zeynel Taş ile 1 yılda 15 araç Bozova Belediyesine kazandırdı. Bozova Belediyesine kazandırılan araçlar.1 Taksi. 1 zabıta aracı, 1 Cenaze aracı, 1 adet ekipman aracı, 1 adat çöp taşıma aracı, ekskavatör aracı, 1 adet silindir, 1 adet çöp taşıma aracı, 4 adet damperli kamyon, Ayrıca, Türkiye Belediyeler Birliğinden alınan hibe olarak 1 adet kepçe ve sokak temizleme aracıda Bozova halkının hizmetine sunuldu.

Bozova Belediyesi, araç filosunu arttırarak hizmet kalitesini yükseltmeye devam ediyor. Belediye tarafından satın alınan 13 araç ve Türkiye Belediyeler Birliği hibe ettiğinin 2 adet araçla toplam 15 araç halka tanıtmak için araç konvoyu Bozova İlçe merkezinde tanıtım turu düzenlendi.

Cumhuriyet meydanında adak kesilerek dualar ile başlayan tören, Bozova belediye eş Başkanı Zeynel Taş Bozova burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Başkan Taş: “ İlçemize ve halkımıza kazandırdığımız 15 araç bu gün halkımızla birlikte tanıtım programını gerçekleştirdik. Bu gün farklı bir tanıtım programımız vardı, istediğimiz gibi olmadı, Diyarbakır da partimize karşı yapılan saldırı bizleri derinde üzdü. Bu olayda dolayı programız istediğimiz şakilinde kutlayamadık, öncelikle bu çirkin saldırıyı kim veya kimler tarafında yapılmışsa partimize halkımıza ve milletimize yapılan çirkin bir saldırıdır. Öncelikle ölen kardeşlerimize Allahtan rahmet yaralı olan insanlarımızda acil şifalar diliyorum. Bu gün belediyemize İlçemize ve halkımıza kazandırdığımız araçlar tüm Bozova halkına hayırlı uğurlu olsun” Dedi.

Belediye anlayışının halka ve millete refah getireceğinin de altını çizen Bozova Belediye eş Başkanı Zeynel Taş, “ Bir yılda 15 araç kazandırdık, belediye çalışmalarımız hız kesmeden durmadan devam edecektir. Mahallerimizde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz inşallah önümüzdeki süreçten de hem çalışma alanlarımız emde araç ihtiyacımız dâhilinde hizmetlerimiz devam edecektir. Bu gün tüm halkımızla Sevinççimizi ve üzüntümüzü paylaştık tekrar tüm halkımıza hayır olsun''dedi

#

09 Haz 2015 - 15:01 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.