Borsadan Ziyaret

Türkiye genelinde 365 oda ve borsada yapılan seçimler sonucunda göreve yeni seçilen ve görevlerine devam eden oda borsa yönetim kurulu üyeleri meclis üyeleri

Türkiye genelinde 365 oda ve borsada yapılan seçimler sonucunda göreve yeni seçilen ve görevlerine devam eden oda borsa yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ile TOBB delegeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret ediyor.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, seçimlerini tamamlayan Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti. Kabul sonrası ziyarete ilişkin bilgi veren Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya; Urfa heyetinin Hisarcıklıoğlu’nu ziyarete geldiğini söyledi. bugün ki Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 10 yıl öncekinden daha farklı olduğunun altını çizen Başkan Kaya; “ On sene önceki Odalar Birliği ile, on beş sene önceki, yirmi sene önceki ile bugünü görün. Daha doğrusu Rifat Başkanın vizyonu ile ilgili gelişimi görün. Türkiye olarak düşünmüyoruz, Dünya’da farklı görünüyoruz. Kendisine zaten Allah’tan yolunun açık olmasını diliyoruz ve inanıyoruz. Güveniyoruz çok daha daha güzel şeyler olacağına. Kendisine başarılar diliyoruz, tebrik ediyoruz.” diye konuştu.

Şanlıurfa Ticaret Borsası’nın Hisarcıklıoğlunu desteklediğini de ifade eden Başkan Kaya, “Önümüzdeki dönemde de kendisini bir daha görmek istediklerini, kendisine söylediler. Hep Rifat Başkan Urfa’ya da geldiğinde, beraber oldukları zaman, mutluluklarını gözlerinden görüyorum. Bu benim başkanım olarak, beni de sevindiriyor. Kendi meclis çalışmalarında, Rifat Başkanın çalışmaları ile ilgili övgü ile bahsettikleri zaman, bende takdir ediyorum kendisini. Kendisine zaten başarılar diliyorum. Allah yolunu açık etsin diyorum.” dedi.

#

26 Tem 2013 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.