Bombayı bulan polisler ödüllendirildi

Şanlıurfa'da önceki gece Şanlıurfa Mardin karayolu üzerinde Köylü kentte yol denetimleri sırasında durumundan şüphelenerek durdurulan araçta tahrip

Şanlıurfa'da önceki gece Şanlıurfa Mardin karayolu üzerinde Köylü kentte yol denetimleri sırasında durumundan şüphelenerek durdurulan araçta tahrip gücü yüksek patlayıcı yakalayan polis memurları Şanlıurfa Emniyeti tarafından ödüllendirildi. Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü kentte olası bir facianın önüne geçen polis memurlarını ödüllendirdi. Uygulama sırasında 5 kg TNT patlayıcı yüklü aracı bulan polis memurlara Şanlıurfa Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı tarafından ödüllendirildi. Emniyet Müdürü şüpheli araçta bulunan bombayı bulan polis memurları Kamil Özcan, Resul Ayhan ve Mehmet Tezcan'ı başarı belgesi ve biner lirayla ödüllendirdi Emniyet Müdürü Kahraman polisleri tebrik etti Ayrıca Kahraman polis memurlarının mesai arkadaşları tarafından kendilerine alınan hediyeleri de aldılar Daha sonra Şanlıurfa Emniyeti tarafından 3 adet kurban kesildi. Kurban kesimi öncesi emniyet müdürü ve birim müdürleri dua etti. Şanlıurfa’da önceki gece yol uygulaması yapan polis ekipleri durumundan şüphelendikleri Suriye plakalı bir aracı durdurmuş araçta yapılan aramada tahrip gücü yüksek uzaktan kumandalı patlayıcı ele geçirmişti. olayla ilgili Harran Üniversitesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan İsmail İ., gözaltına alınmıştı.daha sonra Mahkemeye sevk edilerek tutuklanmıştı Suriye plakalı aracın bagajında bulunun uzaktan kumandalı bombanın profesyonelce hazırlanmış ve büyük bir eylemde kullanılmak üzere hazırlandığı bildirildi.

#

28 Haz 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.