Bölge gazetecilerden ŞUÇGAD’a ziyaret

GAP Gazeteciler Birliğinin ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi başlıklı konferansa katılmak

Gerçekleştirilen ziyarete GAP Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu üyeleri Zeynel Abidin Kıymaz, Hamit Özpolat, Fahrettin çelik, Kemal Kutlu, Mustafa Saim Ayhan, Metin Aslan, Mustafa Süleyman, Mehmet Taş, Mehmet Ali Dağ katıldı.
Gazetecilerin sorunlarının ele alındığı ziyarette kenttin sorunları da konuşulurken Şanlıurfa için yapılacak projelerde görüşüldü.
Gazetecilerin sahadaki zorlukları aldırış etmeden mesleğini icra ettiklerini söyleyen ŞUÇGAD Başkanı Tahir Gülebak, gerçekleştirilen ziyaretten memnun olduklarını ve gazeteciler için yapılması gerekilen çalışmalar için birlik ve beraberlik oluşturulması gerekildiğini vurguladı.

10 Ara 2016 - 12:31 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.