Boğazı Kesilerek Öldürülen Kişinin Cinayetinde Şok Gelişme

Gaziantep'te 3 yıl önce üzüm bağında boğazı kesilmiş halde bulunan Emrah Bilben'in öldürülmesi olayı ile ilgili Jandarma ekipleri Gaziantep

Gaziantep'te 3 yıl önce üzüm bağında boğazı kesilmiş halde bulunan Emrah Bilben'in öldürülmesi olayı ile ilgili Jandarma ekipleri, Gaziantep, İslahiye ve Denizli'de yaptıkları eş zamanlı operasyonda 13 kişiyi gözaltına aldı.Şahsın, en son görüldüğü düğünde bir kadına tacizde bulunduğu iddiasıyla öldürüldüğü tahmin ediliyor.

İslahiye ilçesine bağlı Altınüzüm mevkii Aşağıbilenler köyü yakınlarında bir üzüm bağı içerisinde vatandaşlar tarafından boğazı kesilmiş halde bir erkek cesedi bulunmuştu. 21 Eylül 2015 tarihinde bulunan cesetle ilgili inceleme başlatan İlçe Jandarma ekipleri şahsın 26 yaşındaki Emrah Bilben olduğunu tespit etmişti.

Jandarma olayın peşini bırakmadı

Olayın zanlılarına yönelik çalışma yürüten jandarma ekipleri, cinayet ile ilgili aylarca herhangi bir ip ucuna ulaşamadı. Olayın faillerinin bulunması için cinayetin peşini bırakmayan ekipler, yaptıkları incelemede Emrah Bilben'in en son olay akşamı bir düğüne katıldığını ve motosikleti ile düğünden sonra evine gitmek üzere yola çıktığını belirledi. Haber alınamayan Bilben'in, yol üzerinde öldürülerek, cesedinin üzüm bağlarının arasına atıldığı tespit edildi.

Sır perdesi 3 yıl sonra aralandı

Olayla ilgili teknik takip başlatan ekipler, tam 3 yıl sonra olayı çözdü. Düğünde bir kadına tacizde bulunduğu iddiası ile Emrah Bilben'in öldürüldüğü iddiası üzerine çalışmalarını yoğunlaştıran ekipler, olayla bağlantılı olarak Gaziantep, İslahiye ve Denizli'de yaşayan 13 kişiyi belirledi.

Eş zamanlı operasyon

Olayla bağlantılı kişilerin adreslerini de tespit eden İslahiye İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı, Gaziantep İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, İslahiye, Gaziantep ve Denizli'de eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlarda toplam 13 şahıs gözaltına alındı. Denizli'de ve Gaziantep'te yakalanan şahıslar da İslahiye Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Sorgularının ardından zanlılardan biri savcılık talimatı ile serbest bırakılırken, 12 kişi ise İslahiye Adliyesine götürüldü.

09 Şub 2018 - 13:02 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.184.811 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.