Bir temel daha atıldı

Kısa bir süre önce Ankara'ya giden Çelik Şanlıurfa'ya tekrar dönerek diş hastanesi temel atma törenine katıldı. 'Şuanda ağız ve diş

Kısa bir süre önce Ankara’ya giden Çelik, Şanlıurfa’ya tekrar dönerek, diş hastanesi temel atma törenine katıldı. “Şuanda ağız ve diş hastanesinin temelini atıyoruz temelini atmakta bile geç kalıyoruz binalar yükselmeye başladı”

Temel atma töreninde bir konuşma yapan Bakan çelik, “Şuanda ağız ve diş hastanesinin temelini atıyoruz temelini atmakta bile geç kalıyoruz binalar yükselmeye başladı. Çok yakın bir zamanda Eyyüpiye hastanesinin temelini attık Eyyüpiye hastanemiz 1,5 yıl içerisinde devreye girmiş olacak 550 yataklı hastane ile sağlık sorunlarımızı çok ciddi anlamada çözüm bulmuş olacağız Siverek, Viranşehir hastanemiz tamamlandı şimdi gerek aile sağlık merkezleriyle gerekse ağız diş sağlığı sağlığın başı ağız diş ile başlar Sağlık Türkiye’de cefa kapısıydı şimdi şifa kapısına geldi. 8 milyar harcanan sağlığa şuanda 50 milyar gibi bir kaynağa tahsis edildi. Her yıl 50 milyar bir sağlık yatırımı gerçekleşiyor” dedi.

Konuşmalardan sonra Karaköprü’de yapılana Ağız ve diş hastanesinin temeli atıldı. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve Bakan Faruk Çelik, Karaköprü’de yapılan Diş Hastanesinin temelini attı. Temel atma törenine Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Ak Parti milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı. (Mustafa Bayar)

#

14 Mar 2014 - 00:00 - Gündem

urfanatik.com son bir ayda 2.043.337 kez ziyaret edildi.


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfanatik Gazetesi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfanatik Gazetesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfanatik Gazetesi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfanatik Gazetesi değil haberi geçen ajanstır.